dimecres, 22 de juliol del 2009

TALLERS D'INFORMÀTICA AMB ELS AVIS DEL CASAL CIRERA

Les noves tecnologies han tingut un fort impacte en la nostra forma de viure i comunicar-nos i els avis i àvies no es volen mantenir al marge! Navegar per Internet, xatejar, escriure correus electrònics, adjuntar fotografies de paisatges bonics... són alguns dels principals interessos que manifesten.

Davant d'aquesta diversitat d'inquietuds alguns alumnes de l'Aula Oberta de l'IES Alexandre Satorras, durant aquest curs han dissenyat i impartit uns tallers individualitzats de tres sessions al Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera. Aquests tallers han estat molt ben valorats pels avis; ja que aquests nous llenguatges sovint costen d'assimilar i és un luxe tenir professors particulars!

... Aquests tallers permeten veure moltes coses... Ens ensenyen que la sal de la vida és mantenir la il·lusió i la voluntat per continuar aprenent coses noves... Aquesta podria ser la pedra filosofal per continuar tant esplèndids i marxosos?


Referent centre educatiu: Eva Maresma
Referent del servei: Joan Sardà vicepresident del Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera i Encarna Siles professora d'informàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada