dimarts, 16 de març del 2010

ESTIC PER TU

Ens plau de convidar al col·lectiu de gent gran de Mataró al curs gratuït d’informàtica per a adults que s’organitza des de l’Escola el Turó de Mataró.

Aquest curs s’emmarca dins d’un projecte d’Aprenentatge Servei impulsat amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i l’Ajuntament de Mataró. Durant el curs, els alumnes de 2n de Secundària de l’escola es convertiran eventualment en professors per oferir els seus coneixements informàtics.

Més enllà de la voluntat d’apropar les noves tecnologies a la gent gran, el present projecte ens serveix per potenciar les relacions intergeneracionals i el valor d’ajudar als altres.

Dades funcionals del curs:

Temari: Iniciació a la informàtica, un primer contacte amb l’ordinador i primeres nocions de la navegació per Internet.
Dates: Dimarts 13 i 20 d’abril, 4, 11, 18 i 25 de maig
Horari: 11:15h a 12:45h
Lloc: Aula d’informàtica de l’escola El Turó de Mataró (Ronda Rocablanca, 46)
Funcionament de les classes: Cada alumne tindrà un professor particular que li permetrà anar avançant sobre el temari al seu propi ritme.

La inscripció es pot fer per telèfon o presencialment a la secretaria de l’escola. (937982286)
El període d’inscripcions es tancarà el dimecres 24 de març.

Esperem que aquesta oferta sigui del vostre interès i que en pogueu fer difusió entre el col·lectiu de gent gran usuària dels diferents casals. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Per a atendre qualsevol dubte, us podeu posar també en contacte amb la coordinadora del projecte, Helena Cruzate, mitjançant l’adreça electrònica: entregues.helena@gmail.com

Atentament,
Alumnes de 2n de Secundària i Helena Cruzate

1 comentari: