dimarts, 15 de desembre del 2009

VINE I MOLTA GENT T'HO AGRAIRÀ!

Durant aquest primer trimestre, el CEIP del Camí del Mig ha tornat a portar a terme una campanya de donació de sang adreçada als adults del barri, en la qual s’han implicat activament alumnes de diferents cursos, des de P3 fins a 6è i les mares de "Fem un cafè" (les participants d'unes trobades que organitza el centre cada dimecres).

Aquesta iniciativa es va realitzar per primera vegada l'any passat, arran de la necessitat que va detectar el Banc de Sang i Teixits d’incrementar les donacions a la zona de Pla d’en Boet i es va desenvolupar gràcies al treball conjunt del centre amb el Grup de Recerca en Educació Moral de la UB, el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei de la fundació Jaume Bofill, l’IME, la fundació Hospital i Santa Magdalena.

Cal destacar la manera com s'ha portat a terme aquesta campanya, atès que s'ha utilitzat la metodologia d'ApS. Els participants han treballat tota una sèrie d’aprenentatges: cientifico-mèdics, de llengua catalana, plàstica, habilitats comunicatives, etc. alhora que han portat a terme un servei, una campanya de sensibilització i difusió dirigida als adults. Així, amb la intenció de generar una experiència educativa, a més d’impulsar l’increment de les donacions, els participants s'han fet conscients de la transcendència de la donació de sang, desenvolupant el sentit que suposa aquesta acció, i fent més transparent i coneguda la tasca del Banc de sang.

Referent del centre educatiu: Mercè Juan
Referent del servei: Vanessa Pleguezuelos

1 comentari:

  1. PRÒXIMAMENT, HI HAURÀ CAMPANYES DE DONACIÓ DE SANG:

    CEIP LA LLÀNTIA
    MARISTES VALLDEMIA

    Us mantindrem informats!!

    ResponElimina