dimarts, 30 de novembre del 2010

CONTES A LES AIGÜES


Durant aquestes dues darreres setmanes els alumnes de Freta han continuat fent de conta-contes. Aquesta vegada han anat a l'Escola de Les Aigües...

dimecres, 3 de novembre del 2010

CONTES A L'ARBOÇ







El passat 25 d'octubre els alumnes de 3r d'ESO de l'Escola Freta van anar a l'Arboç a explicar contes...


Quan he entrat a l’Arboç he notat com el cor se m’encongia, però quan hem començat a parlar amb els nens m’he sentit còmoda, alegre…un sentiment estrany. Aquells nens en 2 hores m’han robat el cor, sense buscar res a canvi , només amb la intenció de fer-nos feliços.
Judit Casas

M’he sentit bastant còmoda amb els nens, quan els mirava em sentia feliç que estiguessin escoltant i que els contes els agradessin
Judit Coronado

No es pot explicar, és una experiència que t’omple, quan per poca cosa es posen tan contents…A més si parles amb ells notes, que són com tu, no el que diu la gent que pensen que són diferents i no ho són.
Javier Huerta

Ha estat molt bé encara que a principi no hi volia anar perquè em feia respecte. Quan he entrat i he vist les cares i les expressions dels nens rient m’ha fet gràcia I he estat molt bé.
Ferran Colldeforn

No hi ha paraules per expressar el que he sentit durant aquesta sortida. Crec que és una experiència que deixa marca.
Miguel Guerrero


És una impressió que no es pot explicar, però surts amb alegria i amb un somriure a la cara.
Ahmed Bendahou

Em vaig sentir molt alegre, còmoda i contenta. Parlar amb ells ha sigut molt fàcil. Però el que sento no es pot explicar amb paraules.
Carmen Rodríguez



No tinc paraules per descriure però és una sensació bona, surts amb un somriure. Ens han donat més carinyo que nosaltres a ells. Ha sigut una bona experiència.
Alba Ortuño

Quan hem marxat sentia com una felicitat sense un motiu exacte i m’en recordaré d’en Marc, de l’Abel i la Niuma perquè la seva felicitat m’ha arribat. És una sensació inexplicable.
Paula Acedo

Tot i que al principi estava una mica nerviosa, no tinc paraules per descriure com m’he sentit. perquè els veia molt feliços com si no necessitessin res per sentir-se bé.
Neus Riera


Tens la sensació de que ells et donen més del que tu els has donat. Las mestres són espectaculars , com es comporten amb els nens... I també va ser espectacular la conversa que vam tenir amb ells.
Ury Rovira

Quan estàs allà explicant un conte i els veus com riuen i s’ho passen bé, et sents molt bé.
Anna López

M’ha agradat anar a l’escola Arboç. Però penso que ells et donen més carinyo i amor que tu a ells.
Aina Pedrola

M’ha impressionat com estaven d’alegres. M’he sentit super bé parlant, abraçant-los i donant-los petons. M’he sentit molt bé. M’ha encantat aquesta experiència.
Miguel Garcia
Quan he entrat m’ha impressionat una mica, però quan hem sortit només tenia ganes de tornar-hi a entrar.
Clara Màrmol

No saps com reaccionar quan entres, i veus els nens amb un somriure, contents que et fan petons, que els apassiona la música. Comparteixen la seva felicitat amb tu, obren el seu món I el seu cor a tothom i et fan sentir tan feliç que ja no tens ganes de marxar i no vols deixar de sentir aquest sentiment tan maco que t’omple.
Paula Corté
s

En veure que feliços que estaven quan els explicàvem contes, tens molta satisfacció. Quan hem sortit m’he sentit com satisfeta, contenta d’haver fet passar una estona divertida als nens.
Estefania Sánchez

El sentiment que se sent s molt difícil d’explicar amb paraules. Tu només els hi llegeixes un conte i ells et fan somriure.
Sonia Fabregat

M’ha encantat quan hem parlat amb ells desprès d’explicar contes, són molt simpàtics i juganers i tots ens hem divertit molt. Són genials.
Raquel Almansa

No sé com explicar-ho però m’han fet sentir molt bé. Són molt carinyosos I fan que tu siguis més dolça , d’una manera inexplicable. Rosana Valero

Referent del centre: Marta Carretero

Referent de l'Entitat: Emi Camins